Contacteer Swissvax


Offertes en/of bestellingen


 +32 55 86 00 40
info@swissvax.be


Maandag - Vrijdag 09.00 - 18.00

Diensten & shop:


Swissvax Belgium Westerring 27i 9700 Oudenaarde
 +32 55 86 00 40
info@swissvax.be


Wij danken u voor uw interesse in ons bedrijf en de unieke SWISSVAX producten. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken.

Onze enthousiaste en competente specialisten op het hoofdkantoor van de SWISSVAX-fabriek delen graag onze jarenlange knowhow van professionele automotive-zorg op het hoogste niveau. Zij zullen blij zijn om al uw vragen over onze unieke zorgproducten op een gedetailleerde en professionele manier te beantwoorden en zullen u eveneens op een gerichte manier adviseren. We zijn er vast van overtuigd dat regelmatige autoverzorging ook een gemakkelijke verzorging van de auto moet zijn, zodat uw wagen met een minimum van tijd kan stralen.


Kom ons bezoeken - we kijken er naar uit u te ontmoeten!

Graag verwelkomen wij u persoonlijk in ons pand in Oudenaarde.

Vanzelfsprekend kunt u alle producten uit ons assortiment direct in onze shop aanschaffen. Wanneer u ons bezoekt met uw auto, bespreken we graag met u de delen die zorg nodig hebben. Indien gewenst kan u een korte demonstratie krijgen zodat u een ongekende afwerking kunt ervaren, de beroemde SWISSVAX glans. Het is onze hoogste prioriteit om u te inspireren met ons merk en om u als nieuwe klant te winnen.

Of u verkiest dat wij de werken aan uw wagen uitvoeren. Onze specialisten in het SWISSVAX center verzorgen graag alle gewenste of eerder afgesproken details voor u.

Een bezoek is absoluut de moeite waard - u zult verrast en opgetogen zijn, dat is een belofte!

Wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden via e-mail op info@swissvax.be

Swissvax - Verzorging voor jouw droom!


SWISSVAX contact formulier

Nederlands
Engels
Frans
Refresh