Wax makers sinds 1930

Swissvax Firmengeschichte Swissvax is een compleet verzorgingssysteem voor de behandeling van wagens. Het omvat een op elkaar afgestemde reeks producten voor wassen, reinigen en verzorging.

Zoals vele unieke producten, werden ook de onze bij de start op kleine schaal ontwikkeld en geproduceerd. De voormalige "Anwander" chemici uit Zurich waren zowel verantwoordelijk voor het werk in het laboratorium, alsook voor de vervaardiging van de eerste potten "Antikwachs". Er werd een oude wax formule gebruikt voor antieke meubels en lak.

Sinds deze kostbare potten "Antikwachs" werden geproduceerd, heeft de familie Anwander zich gewijd aan het produceren van verf, lak en wax voor wel 3 generaties lang. De natuurlijke autowaxen werden eerst voor het persoonlijk gebruik van grootvader en stichter Hans Anwander geproduceerd. Swissvax FirmengeschichteOver de jaren heen, werd de formule grondig gewijzigd om te voldoen aan de vraag van klanten, milieu-eisen en technologische veranderingen.

Tot op vandaag, worden de waxen uitsluitend handmatig geproduceerd. De complexe formule laat een industriële productie op grote schaal niet toe. Compromissen sluiten strookt niet met onze gepassioneerde visie om de beste producten te maken. Graag nodigen wij u uit om te ervaren.